Manisa Şehir Hastanesi 2024 Yılı Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu
26 Temmuz 2024

Manisa İl Sağlık MüdürlüğünebağlıManisaŞehirHastanesinde;07.10.2024-12.11.2024tarihleriarasındaÇocukYoğun BakımHemşireliğiSertifikalıEğitimProgramıyapılmasıplanlanmaktadır.Programayönelikbaşvurular 26.08.2024 -09.09.2024tarihleriarasındakabuledilecektir.                Programsorumlusunailişkinbilgileraşağıdayeralmaktadır.
Program Sorumlusu:
AyşeTUNCERTelefon No: 0236 229 26 00 /hili: 22008-22048E-Posta Adresi:ayse.tuncer6@saglik.gov.tr

MANİSA ŞEHİR HASTANESİ ÇOCUK YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI İLAN METNİ

Manisa Şehir Hastanesi’nde 1. Dönem Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 7 Ekim 2024 - 12 Kasım 2024tarihleri arasında düzenlenecektir.Başvurular 26 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak olup, programa çocuk yoğun bakım ünitelerinde  çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabileceklerdir.

Başvuru yapmak isteyenler;

-Başvuru yapmak istediklerine dair dilekçe

-Hemşire yetki belgesi (ebeler için)

-Kimlik fotokopisi (aslı gibidir kaşeli)

-Çocuk yoğun bakım ünitesinde çalıştığına dair görevlendirme belgesi

-Çocuk yoğun bakım ünitesinde çalışmıyor ise çalıştırılmasının planlandığına dair üst yazı

-Diploma Tescil Kaydı (EKİP ’ten ekran görüntüsü kaydı alınması yeterlidir)

-Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi

(Önlü arkalı diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin (ebeler için) hastane başhekimliğine “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.)

-EKİP uygulamasına https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yapıp burada bulunan başvuru formunun doldurulup, çıktısının alınarak Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne imzalatarak;

Yukarıda bahsedilen tüm belgelerin, taratılmış suretinin pdf formatında program sorumlusuna e-mail olarak gönderimini sağlayarak; (mailin ulaşıp ulaşmadığı teyit edilmelidir) görev yaptıkları kurum aracılığı ile 26 Ağustos 2024 - 9 Eylül 2024tarihleri arasında Müdürlüğümüz Eğitim Hizmetleri Birimine üst yazı ile de iletmeleri gerekmektedir

Programa, özel sağlık kurum ve kuruluşları ile vakıf üniversite hastanelerinden başvuru yapan personelin kursiyer olarak seçilmeleri halinde Manisa Şehir Hastanesi’nin döner sermaye hesabına Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün belirlemiş olduğu 2024 Yılı İkinci Altı Aya Ait Sertifikalı Eğitim Programları Tavan Ücretleri yatırılacaktır. (Eğitim ücreti henüz belirlenmemiş olup program sorumlusu ile iletişime geçilmelidir) Ayrıca eğitim programı sonucunda düzenlenen sertifikalardan alınacak bedel 1.541,00 TL olup, (Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 28.12.2023 tarih ve  232429107 barkotlu yazısında belirtilen belge bedelidir) sertifika teslimi öncesi illerde Muhasebe Müdürlüğü/İlçelerde Mal Müdürlüğü Genel Bütçe hesabına yatırılacaktır. *Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesine (ebeler için) hastane yönetimince onaylanmış “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.*Müracaatta bulunan personel, söz konusu Sertifikalı Eğitim Programına kabul edilmesi halinde başvuru evraklarının asıllarını programın başladığı ilk gün program sorumlusuna elden teslim edecektir.

Program Sorumlusu: Ayşe TUNCER

Telefon No: 0236 229 26 00 / Dâhili: 22008-22048