Bingöl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 yılı öğretim yılı mezuniyet törenine katıldık.
14 Haziran 2023

Bingöl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 yılı öğretim yılı mezuniyet törenine İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Veysel TOSUN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Halim KAYSADU, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Ferhat KORKUTATA ve hastane yöneticileriyle birlikte katılarak yeni mezun olan öğrencilere çalışma hayatında başarılar dileyerek kendilerine verilen ödüllerini takdim ettiler.

0.jpg

Gerçekleşen törende İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Veysel TOSUN yeni mezun olan öğrencilere şu açıklamalarda bulundu;

"Genç, dinamik, gelişime açık olan ilimizin incisi, güzel üniversitemizin 2022-2023 yılı eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninizde sizlerle birlikte olmanın sevincini ve heyecanını bizler de yaşamaktayız. Bugünkü mezuniyet töreni ile siz değerli sağlık çalışanlarımızın dünya standartlarında hizmet veren büyük Türkiyemizin sağlık ordusuna katılmasından dolayı gurur duymaktayız.
Siz değerli yeni mezunlarımızın eğitim ve öğretim hayatında Bingöl İl sağlık Müdürlüğümüze bağlı sağlık kurumlarımızdan da faydalanmış olması, bu uğurda arkadaşlarımızın da sizler üzerinde emekleri olması bizleri ayrıca da mutlu etmektedir.
Bir uzman doktor ve klinisyen olarak, hastane hizmetlerinden gelmiş biri olarak, sağlık hizmetlerinin kalitesinde en önemli faktörün ekip ruhu olduğunu çok iyi bilen biri olarak diyorum ki; Sağlık hizmetlerinin en önemli neferleri olarak sizler, dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma, insan sevgisiyle, özveri ve sabırla, hoşgörüyle yaklaşmalısınız. Sürekli gelişen bilimin ışığında mesleki hayatınızda kendinizi sürekli geliştirmeli, yetiştirmeli, ekip ruhuna bağlı olarak sürekli çalışmaya devam etmelisiniz. Yenilik ve değişimlere duyarlı olunuz. Mesleki standartlarınızı yükseltiniz. Sorumluluk alarak yaşam boyu öğrenmeyi benimseyiniz. Zorlu sınavları atlattınız, pratik uygulamaları edindiniz. Ömür boyu sürecek olan mesleki yaşam sınavınız da artık şimdi başlamaktadır.
Değerli genç neferlerimiz, bundan sonraki hayatınızda mesleki mutluluğa, huzur ve motivasyona kavuşmanızı temenni ediyorum. Sağlık hizmetinin olmazsa olmaz bir kuralı olan fedakarlık ilkesi ile çalışmanızı tavsiye ediyorum. Unutmayalım ki, vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. " diyerek yeni mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

1.jpg