Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı (Samsun EAH)
19 Kasım 2021

Samsun İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 10 Ocak - 18 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak olup başvurular 01-09 Aralık 2021 tarihleri arasındadır. Katılımcılar Ekip uygulamasında bulunan başvuru formu doldurduktan ve çıktısını alıp imzalattıktan sonra form ile Program Sorumlusuna başvuru yapabilecekler.
                   Türkiye genelinde katılmayı isteyen tüm sağlık tesisleri ve üniversite hastanelerinde uygun şartları taşıyan sağlık personelinin başvurularını "Sertifikalı Eğitim Programına İlişkin Usul ve Esaslar" a uygun olarak 01-09 Aralık 2021 tarihleri arasında; https://ekip.saglik.gov.tr adresindeki formun e-devlet aracılığıyla doldurulup; onaylatıldıktan sonra yapmaları gerekmektedir.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;
Program Sorumlusu: İlkay Mavili YILMAZ
Tel: 0(362)3111500-8582/1047