Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi 7.Dönem Ameliyathane Hemşireliği SEP
23 Ağustos 2021

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğüne  bağlı Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi tarafından 20.09.2021 - 19.10.2021 tarihleri arasında 7. Dönem Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı  düzenlenecektir. Bahse konu sertifikalı eğitim programının başvuruları 16 Ağustos- 28 Ağustos 2021 tarihleri arasında olup,  program sorumlusunun iletişim bilgileri aşağıda bulunmaktadır.
 Söz konusu sertifikalı eğitim programına ameliyathanede en az 2(iki) yıl çalışan hemşire, ebe (hemşire yetkili) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilecektir. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar EKİP (https://ekip.saglik.gov.tr) uygulamasına e-devlet şifresi ile giriş yaparak burada bulunan başvuru formunu kullanarak Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine başvuru yapabilirler.

Program Sorumlusu   : Meral AKAGÜNDÜZ
E - Posta    : meral.akagunduz@saglik.gov.tr